TEKSTİL VE HAMMADDELERİ SEKTÖR KURULU ÖRNEK EYLEM PLANI ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ OLDU

TEKSTİL VE HAMMADDELERİ SEKTÖR KURULU ÖRNEK EYLEM PLANI ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ OLDU

 

 

Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği tarafından Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin destekleriyle bu yıl 13.'sü düzenlenen Kurumsal Sosyal Sorumluluk Zirvesinde, sürdürülebilir kalkınma amaçları ödülleri sahiplerini buldu. Çok sayıda kurumun ödül aldığı gecede Tekstil ve Hammaddeleri Sektör Kurulu, 7 Temmuz 2021 tarihinde paylaştığı Sürdürülebilirlik Eylem Planını ilk açıklayan sektör olarak Örnek Eylem Planı ödülünü almaya hak kazandı.

7 Aralık 2021 tarihinde Akatlar Kültür Merkezinde düzenlenen 13. Kurumsal Sosyal Sorumluluk Zirvesi Ödül Töreninde, eylem planını açıklayan ve sürdürülebilirlik platformunun kurulmasını sağlayan Tekstil ve Hammaddeleri Sektör Kurulunun “Örnek Eylem Planı Ödülünü” Tekstil ve Hammaddeleri Sektör Kurulu adına, İTHİB Yönetim Kurulu Üyesi Sultan Tepe, Orbit Consulting İcra Kurulu Üyesi Bikem Kanık, Kipaş Mensucat Sürdürülebilirlik Müdürü Halil İbrahim Cülfük aldılar.  

İTHİB Yönetim Kurulu Üyesi Sultan Tepe gerçekleştirdiği konuşmada "Sürdürülebilirlik konusu en önemli gündem maddemiz. Bu alanda çok çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Bizi çok motive eden bu ödül için çok emek verdik. Ama bu bir başlangıç, bu alanda çok daha güzel işler başaracağız." şeklinde konuştu.