TEKSTİL MÜHENDİSLERİ ODASI’NDAN İTHİB’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

TEKSTİL MÜHENDİSLERİ ODASI’NDAN İTHİB’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Tekstil Mühendisleri Odası (TMO) Merkez Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Üstün, İstanbul Şubesi Başkanı Nabi Ertürk ve TMO Genel Sekreteri Serkan Özcanlı 18 Eylül 2020 tarihinde İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği’ne (İTHİB) bir ziyaret gerçekleştirdiler. Gerçekleştirilen ziyarette, Tekstil ve Hazırgiyim İhracatçı Birlikleri ile Türkiye Tekstil Sanayii İşverenleri Sendikası iş birliği ile hayata geçirilen Tekstil Mühendisliği Burs projesinin sonuçları değerlendirildi.

Toplantıda, tekstil mühendisliği burs projesi kapsamında bölüm puanlarının bu yıl da arttığı değerlendirilerek, bölüme artan ilgi ve nitelikli tekstil mühendisliği adaylarının sektöre kazandırılmış olmasından duyulan memnuniyet dile getirildi. Tekstil Mühendisleri Odası Merkez Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Üstün, proje kapsamındaki başarı için İTHİB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öksüz’e teşekkürlerini iletti.

Toplantının devamında tekstil sektörüne yönelik algıyı yükseltebilecek yeni projeler görüşülürken, İTHİB ve Tekstil Mühendisleri Odası iş birliğinde gerçekleştirilebilecek projelere ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.