Tan Sağtürklü İTHİB İspanya’da

Tan Sağtürklü İTHİB İspanya’da

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB), önemli alıcıların sıklıkla ziyaret ettiği İspanya’nın A Coruña şehri havaalanında ve şehir merkezlerinde çeşitli noktalarında Tan Sağtürk’lü tanıtım projesi gerçekleştirdi.

Bu proje ile Türk tekstil sektörünün etkin bir şekilde tanıtımı hedeflenmektedir. Her gün dünyanın çeşitli bölgelerinden gelmekte olan alıcıların ziyaret etmekte olduğu A Coruña’da, tekstil sektörü tanıtımı adına Turquality projesi desteği ile Ekonomi Bakanlığı tarafından desteklenmekte olan bu projenin çok önemli olduğu düşünülmektedir.

Ziyaretçilerin A Coruña ziyaretlerinde kullandıkları başta A Coruña havaalanı olmak üzere ulaşım güzergâhları bu hedef kitleye doğrudan mesaj verilebilecek fayda/maliyet oranı çok yüksek olan mekanlar olarak ortaya çıkmaktadır. “Türk Kumaşı” marka algısı yaratmak adına bu tür faaliyetlerin gerçekleştirilmesi ile ilerleyen yıllarda söz konusu markanın tüm ülkeler ve önemli alıcılar tarafından bilinmesi sağlanmış olacaktır. Tanıtım çalışmalarının artarak devam etmesi planlanmaktadır.