Özel Nitelikli Alım Heyeti Duyurusu (TUNUS)

Özel Nitelikli Alım Heyeti Duyurusu (TUNUS)

Sayın Üyemiz;

Bilindiği üzere, Ticaret Bakanlığı koordinasyonu ve Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin organizasyonuyla, uluslararası ve yerel zincir mağazaların, büyük ithalatçı firmaların, önemli kamu şirketlerinin/kuruluşlarının üst düzey yöneticileri ile alım heyeti programları düzenlenmektedir.

International Trade Centre ile yapılan görüşmeler neticesinde; aşağıda belirtilen Tunus firmalarının ülkemize gelerek alım heyeti faaliyeti düzenlenmesini talep ettiği tarafımıza bildirilmiştir.

Bahse konu firmaların, ülkemizden “kadın iç çamaşırı ve mayo kumaşları, dikiş ipliği, dantel kumaşlar, örme kumaşlar” ürünlerini talep ettikleri bildirilmektedir. Bu kapsamda, Tunus’tan gelecek firmalara yönelik Alım Heyeti düzenlenecektir. Bahse konu faaliyet çerçevesinde, anılan firmaların temsilcileriyle 06 Şubat 2020 tarihinde, Dış Ticaret Kompleksinde yapılacak olan

  • Kadın iç çamaşırı ve mayo kumaşları,
  • Dikiş ipliği,
  • Dantel kumaşlar,
  • Örme Kumaşlar,

ürünlerine ilişkin ikili iş görüşmelerinde yer almak isteyen firmalarımızın, ekteki formu doldurarak 27 Ocak 2020 tarihinde mesai bitimine kadar [email protected] adresine göndermeleri gerekmektedir.

Önemli Not: Üyelerimizin Alım Heyetine katılım talebi, Tunus firmalarının yetkililerine Genel Sekreterliğimiz tarafından iletilecektir. Firmalarının görüşmeye karar verdiği üyelerimiz ile program hakkında tekrar iletişime geçilecektir. Katılım sağlamak isteyen firmalarımız seçtikleri 5 adet ürünün görsellerini, özellikleri ile iletmelidir.

Ek-1: Başvuru Formu