İTKİB Ailesi İftarda Bir Araya Geldi

İTKİB Ailesi İftarda Bir Araya Geldi

8 Haziran 2018 tarihinde İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri (İTKİB)’nin hizmet verdiği İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB), İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB), İstanbul Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği (İDMİB) ve İstanbul Halı İhracatçıları Birliği (İHİB) ev sahipliğinde sektörel dernekler, kurum ve kuruluşların yoğun katılımları ile iftar organizasyonu düzenlendi.

İftar etkinliğinde bir konuşma gerçekleştiren İTHİB Başkanı Ahmet Öksüz, Necip Fazıl Kısakürek’ten bir alıntı yaparak “Eğer tadını bilirseniz, ekmeği paylaşmak ekmekten daha lezzetlidir. Bu mübarek günlerde biz de siz değerli Yönetim Kurullarımız ve sektörel kuruluşlarımız ile bir sofrada ekmeğimizi paylaştık. Oturduğumuz sofralarda Ramazan ayını birlikte idrak etmeye çalıştık. Sektörel Derneklerimiz ile İTKİB’in ilişkisi ne mutlu ki hep paylaşmak üzerine kurulu oldu. Bugün burada gerçekleştirdiğimiz iftar organizasyonumuzun da birlik ve beraberliğimizi perçinlediğine inanıyorum. İnanıyorum ki bu birlik ve beraberlik sektörlerimizin ihracat hedeflerinin ve ülkemizin 2023 yılı ihracat hedeflerinin gerçekleşmesine doğrudan katkı verecektir. Çünkü biz sadece rekabet ederek değil, paylaşarak büyümeyi, Dünyanın dört bir yanında birlikte hareket etmeyi benimsemiş bir İhracatçı Birliğiyiz.” açıklamalarında bulundu.

İHKİB Başkanı Mustafa Gültepe, İDMİB Başkanı Mustafa Şenocak ve İHİB Başkanı Uğur Uysal’ın da birer konuşma yaptığı iftar etkinliğine yirmiyi aşkın sektörel derneğin temsilcileri ve İTKİB personeli iştirak etti.