İTHİB’den Yeni DEİK Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyareti

İTHİB’den Yeni DEİK Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyareti

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı İsmail Gülle Başkanlığında İTHİB Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Şişman, Ali Sami Aydın, Bülent Koçak, Fikri Kurt, Natan Yakuppur ve İTKİB Genel Sekreterliği yetkilileri; Dış İlişkiler Ekonomik Kurulu (DEİK)’na ziyaret gerçekleştirdiler.

İTHİB Başkanı İsmail Gülle, gerçekleştirilen ziyarette yeni göreve gelen DEİK Başkanı Sn. Nail Olpak ve Yönetim Kurulu’na hayırlı olsun dileklerini paylaştı. Türkiye ekonomisinin hedeflerine ulaşabilmesi için Sektör Kuruluşlarının koordinasyon içerisinde hareket etmesi gerektiğini ifade eden İTHİB Başkanı Gülle, DEİK’in Türkiye ekonomisi içerisinde edindiği misyonun önemine değindi. İTHİB Başkanı İsmail Gülle ve beraberindeki heyet Türkiye Ekonomisinin yakaladığı yükselen ivmenin sürdürülebilirliğini sağlamak için gerçekleştirilmesi planlanan projeler ile ilgili DEİK Başkanı Nail Olpak ile görüş alışverişinde bulundular.

Ziyaretin sonunda İTHİB Başkanı İsmail Gülle ve beraberindeki heyet, İTHİB adına DEİK Başkanı Nail Olpak'a günün anısına plaket taktim ettiler.