İTHİB'den KADEM'e Ziyaret

İTHİB'den KADEM'e Ziyaret

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı İsmail Gülle ve beraberindeki heyet Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM)’ne ziyaret gerçekleştirdiler.  KADEM Başkanı Doç. Dr. Sare Aydın Yılmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya KADEM Yönetim Kurulu Üyeleri Özgül Özkan Yavuz ve F. Kübra Saruhan, KADEM Dış İlişkiler ve Projeler Koordinatörü Sezen Güngör’ün yanı sıra İTHİB Yönetim Kurulu Üyeleri, İTKİB Genel Sekreterliği Yetkilileri ve ünlü moda tasarımcısı Hakan Akkaya da iştirak etti.

Türkiye’de kadın hakları, çalışma hayatında fırsat eşitliği ve kadınların Türkiye ekonomisindeki yeri ve önemine ilişkin görüş alışverişinde bulunulduğu toplantıda, İTHİB’in gerçekleştirdiği faaliyetler, çalışma alanları ve konuları ile KADEM’in gerçekleştirdiği projelere ilişkin bilgi alındı.  Toplantının devamında İTHİB Başkanı İsmail Gülle ve KADEM Başkanı Doç. Dr. E. Sare Yılmaz müşterek bir şekilde gerçekleştirilmesi planlanan “İş Başı Projesi”’ne ilişkin fikir teatisinde bulundu. Toplantının sonunda İTHİB Başkanı İsmail Gülle Türkiye’nin müreffeh geleceği için atılan her adımın İTHİB olarak destekçisi olduklarını ifade ederek, KADEM yetkililerine gerçekleştirilen toplantı ve iş birliği için teşekkür etti.

Gerçekleştirilen ziyarette İTHİB Başkanı İsmail Gülle, İTHİB adına KADEM Başkanı Doç. Dr. E. Sare Yılmaz'a günün anısına bir plaket taktim etti.