İTHİB’den İTÜ Rektörü Sn. Mehmet Karaca’ya Ziyaret

İTHİB’den İTÜ Rektörü Sn. Mehmet Karaca’ya Ziyaret

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Ahmet Öksüz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız Sn. Fatih Bilici ve Ahmet Şişman, Yönetim Kurulu Muhasip Üyemiz Sn. Mustafa Denizer ve İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği’nden oluşan bir heyet İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörü Prof. Dr. Sn. Mehmet Karaca’ya bir ziyaret gerçekleştirdiler.

İTÜ Rektör Yardımcısı Sn. Tayfun Kındap, İTÜ Tekstil Teknolojileri ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sn. Ömer Berk Berkalp ve Öğretim Görevlilerinin de iştirak ettiği toplantıda üniversite – sanayi işbirliği ve Birliğimiz iştiraklerinden İTA İstanbul Tekstil Araştırma Geliştirme ve Eğitim A.Ş.’ye ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkanımız Sn. Ahmet Öksüz’ün tekstil sektöründeki algının güçlendirilmesi için sanayi sektöründen üniversitelere ciddi görevler düştüğünü ifade ettiği toplantıda, tekstil mühendisliği kontenjanları hakkında İTÜ Rektörü Prof. Dr. Sn. Mehmet Karaca’ya bilgi verdi. Üniversite – sanayi işbirliği çerçevesinde İTHİB olarak üniversitelere her türlü desteği sağladıklarını, sağlamaya da devam edeceklerini ifade eden Öksüz, önümüzdeki dönemde hangi alanlarda işbirliği sağlanabileceğine fikir alışverişinde bulundu.

Toplantı sonunda Başkanımız Ahmet Öksüz, günün anısına İTÜ Rektörü Prof. Dr. Sn. Mehmet Karaca’ya bir plaket takdim etti.