İTHİB Yönetim Kurulundan BATİAD’a Ziyaret

İTHİB Yönetim Kurulundan BATİAD’a Ziyaret

           İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öksüz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Şerafettin Demir, Natan Yakuppur, Cengiz Özmen,Mahmut Vızvız ve Erhan Şahintürk Bayrampaşa Tekstilci İş İnsanları Derneği’ni (BATİAD) ziyaret ederek yeni yönetime hayırlı olsun temennilerinde bulundular. Toplantıda bölgenin üretim potansiyeli ve ihracatı değerlendirilerek kurumlararası gerçekleştirilebilecek iş birliktelikleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Gerçekleştirilen toplantıda İTHİB Başkanı Ahmet Öksüz, tekstil ve hammaddeleri sektörü ihracat hedefleri doğrultusunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Güncel ekonomik gelişmeler, Bayrampaşa bölgesi özelinde sektörün karşı karşıya olduğunu problemler ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü toplantıda İTHİB Başkanı Ahmet Öksüz benzer toplantıların sık sık gerçekleştirilmesi gerektiğini vurguladı.

BATİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Taner Ateş ise İTHİB Yönetim Kurulu’nun ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Toplantı sonunda İTHİB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öksüz ve İTHİB Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından BATİAD Başkanı Ateş’e günün anısına bir plaket takdim edildi.