İTHİB’ ten Munich Fabric Start Fuarına Milli Katılım Organizasyonu

İTHİB’ ten Munich Fabric Start Fuarına Milli Katılım Organizasyonu

Almanya’nın en önemli fuarlarından Munich Fabric Start’a Türkiye’den İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) koordinatörlüğünde 45 firma millî katılım gerçekleştirdi. Türkiye’den millî katılım gerçekleştiren firmaların stantlarını ziyaret eden İTHİB Başkanı Ahmet Öksüz, fuara ilişkin firma temsilcileriyle sohbet etti.   

Bu sene 4-6 Eylül 2018 tarihlerinde gerçekleşen Munich Fabric Start Fuarı’na İTHİB tarafından 10’uncu kez Milli Katılım Organizasyonu gerçekleştirildi. Katılımcı ve ziyaretçi potansiyeli açısından Almanya’da düzenlenen en büyük tekstil fuarları arasında yer alan fuara, 1.000’den fazla katılımcı firma 36 ülkeden katılım sağlarken, fuarda 1.800’den fazla koleksiyon sergilendi. Yaklaşık 20 bin kişi de fuarı ziyaret etti.

Türk tekstil sektörünün yurt dışındaki bilinirliğinin ve kalite algısının yükseltilmesi amacıyla, fuar idaresi tarafından fuara gelen ziyaretçilere dağıtılan Munique Magazine, Show Guide dergilerinde ve E-Catalogue’da millî katılım dâhilindeki firmaların da yer aldığı İTHİB reklam ilanı verildi. Aynı zamanda, İTHİB info standında da banner reklamı yer aldı.  Fuara toplamda yaklaşık 200 Türk firması bireysel katılım gerçekleştirdi.