İTHİB Tarafından WSGN İş Birliğinde 2021 İlkbahar-Yaz Kumaş Trend Seminerini Gerçekleştirildi

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) tarafından WGSN iş birliği ile düzenlenen İlkbahar-Yaz 2021 Kumaş Trend Semineri İTHİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Bilici ile Yönetim Kurulu Üyeleri Natan Yakuppur ve Zekeriya Tanrıverdi’nin katılımlarıyla gerçekleştirildi. WGSN Live Yöneticisi Kim MANNINO tarafından bir sunum gerçekleştirilen seminerde İTHİB Üyesi firma katılımcıları 2021 kumaş trendlerini yakından inceleme fırsatı buldular.

Firmaların yoğun ilgi ile takip ettiği seminer ile ilgili İTHİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Bilici, Türk tekstil sektörünün; üretim, ihracat ve istihdam açısından Türkiye ekonomisi için vazgeçilmez bir sektör olduğunu belirtirken, firmaların uluslararası trendleri yakından takip etmeleri amacıyla her yıl İTHİB tarafından gerçekleştirilen Trend Seminerine, bu yıl ilginin çok daha fazla olduğunu ifade etti. İTHİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bilici “Rekabetin hızlandığı ve trendlerin çok çabuk tüketildiği günümüz küresel sisteminde seminerimize katılımın bu kadar yoğun olması sektörümüzün geleceği ve ihracat hedefleri açısından gurur verici” ifadelerinde bulundu.

WGSN Live Yöneticisi Kim MANNINO, seminerde 2021 İlkbahar-Yaz sezonlarında tekstil sektörünü nelerin beklediğini, hangi ürünlerin trend olacağını ve hangilerinin raflara kaldırılacağına ilişkin ipuçları vererek firma temsilcilerinden gelen soruları cevapladı.