İTHİB Daha Katma Değerli İhracat için Girişimlerin Yanında

İTHİB Daha Katma Değerli İhracat için Girişimlerin Yanında

Sayın Üyemiz;

 

Birliğimiz Koç Üniversitesi Girişimcilik Araştırma Merkezi'nin düzenlediği KWORKS COVID – 19 Ekspres Platformunda, yüzlerce başvuru arasından seçilen girişimlerle görüşme sağlayarak iş birliklerinin oluşumunda destekte bulunmuştur.

Birliğimizin destek sağladığı girişimler aşağıda değerlendirmelerinize sunulmaktadır.

 

KWORKS COVID-19 Ekspres Programı nedir ?

KWORKS COVID-19 Ekspres, ileri aşama girişimler, şirketler, kamu kurumları, STK’lar ve yatırımcıları bir araya getiren çevrimiçi eşleştirme ve hızlandırma programıdır. Program kapsamında seçilecek en iyi 10 işbirliği projesinin KWORKS’te 1 ay hızlandırılması ve demo günü sunumu yapması sağlanmaktadır. Bu sayede ileri aşama girişimler işlerini ölçeklendirirken, büyük şirketler hem üstlendikleri sosyal sorumluluk sayesinde topluma katkıda bulunarak itibarlarını güçlendirecek hem de yeni iş geliştirme ve yatırım imkanı bulmaktadır. Program 4 hedef kitleyi kapsamaktadır.

  • En az 1 senedir şirket olarak faaliyet gösteren, ekibinde en az 4 kişi bulunduran, ürünü hazır veya aylık tekrarlanan gelire sahip olan teknoloji tabanlı ileri aşama girişimler,
  • Sanayi, finans, perakende, hizmet, e-ticaret ve yazılım sektörlerinde faaliyet gösteren, tercihen çalışan sayısı en az 250, 2019 yıllık cirosu en az 100 Milyon TL olan kurumsal firmalar
  • Kamu hizmetlerinin görülmesi amacıyla kurulmuş, tüzel kişiliği olan kurumlar (Bakanlıklar, Valilikler, Kalkınma Ajansları, TİM, Belediyeler vb.) ve resmi kurumların dışında kalan ve bunlardan bağımsız olarak çalışan, amaçları doğrultusunda lobi faaliyetleri, ikna ve eylemlerle çalışan kar amacı gütmeyen (TÜSİAD, MÜSİAD, İSO vb.) Kamu Kurumları ve STK’lar,
  • KWORKS COVID-19 Ekspres odak alanlarında yatırım potansiyeli bulunan yatırımcılar.

İTHİB olarak destek sağladığımız girişimler:


PARATIC

Paratic Yeni Nesil Bankacılık Uygulamasıdır.

Paratic, firmaların bankalardaki hesaplarını tek ekranda gösterir, ödeme ve tahsilat çözümleri ile birlikte bir çok bankacılık işleminin tek platformda yapılmasını sağlar.

Paratic firmaların tekrarlı işlemler yapmalarını önler ve firmalara zaman kazandırır.

Paratic’in tanıtım sunumuna ulaşmak için tıklayınız.

İletişim Bilgileri

T: +90 (850) 803 31 92   / +90 (532) 707 43 59 

@: [email protected]  / [email protected]

W: https://paratic.com.tr



SMARTOPT

Uçtan uca tedarik zinciri yönetimini ve müşteri talep profillerini yapay zekâ ve optimizasyon teknolojileri ile gerçekleştiren, %30'a varan maliyet tasarrufu sağlayan Derin Teknoloji çözümleri sunar. Smartopt’un tanıtım sunumuna ulaşmak için tıklayınız.

İletişim Bilgileri

T: +90 (536) 495 83 25

@: [email protected]

W: www.smartopt.com.tr



SANCTION TRACE

Sanction Trace, müşterileri için uluslararası yaptırım listelerini izler, bunlarla uyumlu çalışabilmek için müşterilerinin uyumluluk programlarını ve operasyonel mükemmelliği desteklemek için gelişmiş küresel yaptırım tarama hizmetleri sunan ulaşılabilir teknolojik bir SaaS çözümü sağlar. Sanction Trace tanıtım broşürüne ulaşmak için tıklayınız.

İletişim Bilgileri

T: +90 (212) 217 75 99 / +90 (533) 629 85 61

@: [email protected]

W: http://sanctiontrace.com/



RTEX

RTEX, kumaş artıklarının değerlendirilmesi için sürdürülebilir ve kazançlı bir sistem sunan dijital atık yönetim platformudur. E-ticaret ve atık yönetim hizmeti ile atıkların etkin yönetimini gerçekleştirerek ekonomik, sosyal ve çevresel değerler yaratır.

Sektörde yer alan hazır giyim markalarına, fabrikalara, atık işleyicilere, lojistik firmalarına ve STK’lara hizmet veren RTEX, işbirlikçilerine kazan-kazan modeli sunar. RTEX’in tanıtım sunumuna ulaşmak için tıklayınız.

İletişim Bilgileri

T: +90 (546) 573 35 66

@: [email protected]

W: rtex.se



MFLOW

Mflow girişiminin sunumuna ulaşmak için tıklayınız.

İletişim Bilgileri

T: +90 (532) 716 39 87

@: [email protected]

W: mflow.app



STERILBOX

SterilBox, Akıllı UVC Sterilizasyon Çözümleri, Yeni Normal Yaşam Stili’nin kişisel hijyen ihtiyaçlarına doğrudan yanıt vermeyi hedefleyen %100 milli ve yerli bir girişimdir. “Sterilo” markası ile gündelik kullanıma yönelik olarak yeni normaldeki şehir insanının sık fiziksel temas gören cep telefonu, anahtar, kulaklık gibi kişisel eşyalarını akıllı UVC Sterilizasyon teknolojisi ile temassız ve kalıntısız biçimde sterilizasyonunu sağlayan, bu işlevi gerçekleştirirken de teknoloji ile stili birleştiren gündelik kullanım çantası çözümünü sunar.

Yeni normalin yeme-içme sektörüne yönelik profesyonel tarafında da hem "Paket Servis Modülü" hem de mutfak/servis barı üzeri "Takeaway/servis Modülü" olarak sektörün zorlu fiziksel koşulları ve dinamik operasyonel gereksinimlerine özel olarak geliştirilmiş bir UVC Sterilizasyon ürün ailesi barındırır. Bu ürünler ile "imalattan teslimata hijyen döngüsü"nü sağlar. Sipariş müşterinin eline ulaştığında, onun gözü önünde sterilize edilir, ilk temas eden müşteri olur. SterilBox bunu hızlı ve bilimsel olarak etkisi kanıtlanmış biçimde, gıda ve insan sağlığına tamamen güvenli biçimde gerçekleştirir. Sterilbox’ın sunumuna ulaşmak için tıklayınız.

 

İletişim Bilgileri

T: +90 (542) 594 83 36

@: [email protected]

W: www.sterilbox.co

 

Related Files

Paratic

(1.520981kb)

SmartOpt

(6.802206kb)

SanctionTrace

(1.090161kb)

RTEX

(3.484512kb)

Mflow_Sunum

(0.071021kb)

SterilBox_Sunum

(1.344701kb)

Paratic

(1.520981kb)

SmartOpt

(6.802206kb)

SanctionTrace

(1.090161kb)

RTEX

(3.484512kb)

Mflow_Sunum

(0.071021kb)

SterilBox_Sunum

(1.344701kb)