Ev Tekstili Sektörü Özelinde Ozon Firması ile Alım Heyeti Görüşmeleri Gerçekleştirildi

Ev Tekstili Sektörü Özelinde Ozon Firması ile Alım Heyeti Görüşmeleri Gerçekleştirildi

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) organizatörlüğünde 12 – 13 Aralık 2019 tarihleri arasında, Rusya’nın en büyük 3. Online satış sitesi olan Ozon firmasının üst düzey yetkilileri ile ev tekstili sektörüne yönelik bir alım heyeti organizasyonu gerçekleştirildi.

İTHİB koordinasyonunda gerçekleştirilen ikili iş görüşmelerinde, ev tekstili sektöründe faaliyet gösteren 42 firma ile Ozon firmasının satın alma direktörleri bir araya geldi. İki gün süren görüşmelerde İTHİB üyesi firmalar koleksiyonlarını tanıtırken, aynı zamanda İTHİB Yönetim Kurulu Üyeleri ve Ozon Yetkilileri arasında olası iş birliği imkânları değerlendirildi. Görüşmelere katılım sağlayan 42 firmadan 16 tanesi ilk defa bir alım heyeti organizasyonuna dâhil oldu.

Alım Heyeti Organizasyonuna katılan İTHİB üyesi firmalar, görüşmeleri son derece faydalı bulduklarını aktararak benzer faaliyetlerin artırılması temennisinde bulundular. Öte yandan, Ozon firması yetkilileri ise bu verimli organizasyonun en kısa sürede iş birliğine dönüşmesine yönelik adımlar atacaklarını ifade etti.