Birliğimizin Gerçekleştireceği I OF THE WORLD FUARI Katılımcıları İle Bir Araya Gelindi

Birliğimizin Gerçekleştireceği I OF THE WORLD FUARI Katılımcıları İle Bir Araya Gelindi

İTHİB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öksüz, İTHİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Bilici, İTHİB Yönetim Kurulu Üyeleri Natan Yakuppur ve Fatma Uçurum; 21/22 Ocak 2020 tarihinde İTHİB organizasyonunda New York'ta düzenlenecek olan 'I Of The World' fuarıyla ilgili katılımcı firmalar ile bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdiler.

İTHİB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öksüz, Tekstil ve Hammaddeleri sektörünün ABD pazarında öne çıkabilecek güçlü yönlerini ve ABD’deki potansiyelin önemini vurgulayarak 8 Eylül 2019 tarihinde ABD Ticaret Bakanı Wilbur Ross, ABD’nin Ankara Büyükelçisi David M. Satterfield, ABD İstanbul Başkonsolosu Daria Darnell, ABD İstanbul Ticaret Ateşesi John Coronado ve ABD’li diğer katılımcılarla gerçekleştirilen toplantı hakkında bilgi verdi. İTHİB Başkanı Ahmet Öksüz, tekstil sektörünün Türkiye – ABD 100 milyar $ dış ticaret hedefinde en öncelikli sektör olarak belirlendiğini vurgulayarak; “100 Milyar $ dış ticaret hedefinde hepimize çok önemli sorumluluklar düşüyor. ‘I Of The World‘ fuarı da 100 Milyar $ dış ticaret hedefine ulaşma noktasında sektörümüzün en önemli çalışmalarından biri olacaktır” dedi.

İTHİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Bilici ise ‘I Of The World” fuarına ilişkin hedefler, pazarlama etkinlikleri, tanıtım faaliyetleri ve ziyaretçi profilleri konularında katılımcı firmalara bilgi vererek firmalar ile görüş alışverişinde bulundu. Toplantıda uzun yıllar boyunca bu fuarı devam ettirmek üzere hareket edildiği ve fuara olan ilginin her geçen yıl daha da artacağının öngörüldüğü ifade edildi.