BATİAD’dan İTHİB’e Hayırlı Olsun Ziyareti

BATİAD’dan İTHİB’e Hayırlı Olsun Ziyareti

15 Mayıs 2018 tarihinde Bayrampaşa Tekstilci ve Sanayici İşadamları Derneği (BATİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Kurt, Yönetim Kurulu Fahri Başkanı Aydın Erten ve beraberlerindeki BATİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, İTHİB’e bir ziyaret gerçekleştirerek yeni İTHİB Yönetim Kurulu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

İTHİB Başkanı Ahmet Öksüz, BATİAD ve İTHİB’in sıkı koordinasyonunun yeni dönemde artırılarak devam edeceğini ifade ederek İTHİB’in 2018 – 2022 dönemi için öne çıkan projelerini anlattı. Yeni dönemde istihdam sorununun giderilmesinin ön planda olacağını dile getiren İTHİB Başkanı Ahmet Öksüz, bu kapsamda BATİAD’ın eğitim projeleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. BATİAD Yönetim Kurulu Fahri Başkanı Aydın Erten ise Bayrampaşa’nın ihracatı, Bayrampaşa’nın ağırlıklı üretimi ve Bayrampaşa’daki mevcut perakende mağazaları hakkında bilgi verdi.

Ziyaretin sonunda, kurumlar arası işbirliğinin artırılarak ortak projeler ile daha sıkı koordinasyon içerisinde bir araya gelme temennisinde bulunuldu.