Askon’dan İTHİB’e Ziyaret

Askon’dan İTHİB’e Ziyaret

31 Ekim 2017 tarihinde Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkan Yardımcısı Orhan Aydın ve beraberindeki heyet; İTHİB Başkanı İsmail Gülle ve İTHİB Yönetim Kurulu üyelerine ziyaret gerçekleştirdi.

İTHİB Başkanı İsmail Gülle’nin ASKON’un proje faaliyetleri hakkında bilgi aldığı ziyarette; güncel işsizlik rakamları ve sektörlerin ihtiyacı olan ara eleman hususları değerlendirildi. İTHİB Başkanı İsmail Gülle’nin üretim kültüründen uzaklaşma olduğu, özellikle sosyal ve görsel medyanın hiçbir sahnesinde üretime yer verilmediği değerlendirmelerinin yaptığı toplantıda; ASKON Genel Başkan Yardımcısı Orhan Aydın da çalışarak kazanma kültürünün kaybolduğu ama bu kültürün tekrar toplumda yer edinebilmesi için sektör temsilcilerinin işbirliği içerisinde hareket ederek ortak projeler üretmesi gerekliliğini ifade etti.

İTHİB Başkanı İsmail Gülle’nin yeni ASKON Yönetimine hayırlı olsun dileklerini paylaştığı toplantının sonunda; ASKON Genel Başkan Yardımcısı Orhan Aydın ASKON adına İTHİB Başkanı İsmail Gülle’ye bir plaket takdim etti.