ASKON’ dan İTHİB’ e Ziyaret

ASKON’ dan İTHİB’ e Ziyaret

25 Eylül 2018 tarihinde Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Hasan Ali Cesur ve beraberindeki heyet, İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB)’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen ziyarette Türkiye’nin içerisinde bulunduğu ekonomik durum, güncel ihracat rakamları ve küresel piyasalardaki daralma eğilimi değerlendirilirken; İTHİB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öksüz, İTHİB’in faaliyetleri hakkında ASKON yetkililerine bilgilendirmelerde bulundu. İTHİB Başkanı Ahmet Öksüz toplantıda, ASKON gibi iş dünyasının dinamiklerine sahip sivil toplum kuruluşları ile işbirliğinin artırılması ve ortak projeler yürütülmesi hususunda değerlendirmelerde bulundu. ASKON Genel Başkanı Hasan Ali Cesur, İTHİB’in faaliyetleri ile ilgili sektör adına duyduğu memnuniyeti ifade ederken, kurumlararası işbirliğinin artırılması hususunda daha sıkı bir araya gelinmesi gerektiğini vurguladı.

Ziyaret sonunda ASKON Genel Başkanı Hasan Ali Cesur günün anısına İTHİB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öksüz'e bir plaket takdim etti.