RUSYA TEKSTİL SEKTÖRÜNDE 2022 İLKBAHAR/YAZ TRENDLERİ SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

RUSYA TEKSTİL SEKTÖRÜNDE 2022 İLKBAHAR/YAZ TRENDLERİ SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İTHİB tarafından düzenlenen Rusya Tekstil Sektöründe 2022 İlkbahar/Yaz Trendleri Stiller, Renkler, Malzemeler, Desenler ve Baskılar konulu Webinar 23 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirildi. Fashion Consulting Group Departman Müdürü ve Fashion Snoops Rusya temsilcisi Galina Kravchenko'nun konuşmacı olarak yer aldığı webinarın açılış konuşmasını İTHİB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sami Aydın yaptı.

16 Mart 2021 tarihinde gerçekleşen Rusya Pazara Giriş Stratejisi ve Fırsatlar konulu webinarın bir devamı niteliğinde olan etkinlik firmaların yoğun ilgisiyle takip edildi. Seminer aynı zamanda, 29-31 Mart 2021 tarihlerinde gerçekleşecek, Örme-Dokuma Kumaş ve Aksesuar Sanal Ticaret Heyetini için bir ön hazırlık işlevi de gördü.

İTHİB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sami Aydın’ın açılış konuşmasından sonra Galina Kravchenko hazırlamış olduğu sunum ile Rusya pazarındaki trendler, stiller, renkler, malzemeler, desenler ve baskıları anlattı. İTHİB tarafından simültane çeviri desteği de sağlanan seminer, firmaların sorularının cevaplandırılması ile tamamlandı.