Premiere Vision Paris Fuarı’ nda Türk Tekstili Rüzgarı

Premiere Vision Paris Fuarı’ nda Türk Tekstili Rüzgarı

19 - 21 Eylül 2018 tarihleri arasında Fransa’nın Paris şehrinde gerçekleştirilen Première Vision Fuarı’na İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) tarafından Milli Katılım Organizasyonu  ve tanıtım faaliyeti gerçekleştirildi. Fuarda 34’ü İTHİB tarafından Milli Katılım Organizasyonu ile olmak üzere toplamda 91 Türk firması yer aldı.

100’ü aşkın ülkeden hazır giyim üretimine yönelik kumaş üreticilerini, moda tasarımcıları ve alım gruplarını bir araya getiren ve moda otoritelerinin yakından takip ettiği en önemli etkinlikler arasında yer alan fuarda, İTHİB’in “GO WITH TURKEY” sloganı ile hayata geçirdiği tanıtım faaliyeti fuar katılımcıları tarafından yoğun ilgi gördü. Fuarı hazırlıklar çerçevesinde gerçekleştirilen tanıtım çalışmalarına ek olarak fuar dönemi boyunca ziyaretçilere bez çanta, bloknot, tükenmez kalem, Türk lokumu gibi eşantiyon malzemelerinin dağıtımı yapıldı. Yine İTHİB organizatörlüğünde Türkiye standı kurulan fuar alanında, fuara katılım gerçekleştirecek Türk firmalarının Sonbahar 2019 - Kış 2020 sezonu kumaş trendlerini sergileyebilmeleri için bir trend alanı da düzenlendi

İTHİB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öksüz, İTHİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Bilici ve İTHİB Yönetim Kurulu Üyesi M. Zekeriya Tanrıverdi’nin Türk firmalarını ziyaret ederek firma yetkilileri ile fikir alışverişinde bulunduğu fuarda, Türk firmalara gelen yoğun talep dikkat çekti.