Premıère Vısıon İstanbul’da

Premıère Vısıon İstanbul’da

18-20 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Première Vision İstanbul Fuar’ına katılan İTHİB Başkanı İsmail Gülle, stantları gezerek firma sahipleri ile fikir alışverişinde bulundu.

Moda ve tekstil dünyasının kendi alanında en önemli ve etkili organizasyonu olarak nitelendirilen Premiere Vision’un İstanbul ayağı birbirinden renkli karelere ev sahipliği yaptı. Ortadoğu ve Doğu Avrupalı tekstil ve moda profesyonelleri İstanbul’a akın etti. Premiere Vision İstanbul’da dünya ve Türkiye’den hemen her biri kendi alanında en önemli isimler arasında gösterilen 107 katılımcı yer alırken, bunun 17’si yeni isimlerden oluştu. Premiere Vision İstanbul’a Türkiye’nin yanı sıra dünyadan da kendi alanının en önemli temsilcileri kabul edilen firmalar da katılım sağladı.

Premiere Vision İstanbul’a yönelik ilginin altını çizen Premiere Vision Uluslararası Fuarlar Direktörü Guglielmo Olearo, bu gelişmelerde Premiere Vision’un dünya çapındaki önemi kadar Türkiye ve çevre ülkelere yönelik olumlu düşüncelerin de etkisi olduğuna değindi.

İTHİB Başkanı İsmail Gülle fuara katılım gösteren Tekstil firmalarını ziyaret ederek, firma sahipleri ile fikir alışverişinde bulunarak fuarın tüm tekstil sektörüne hayırlı olması dileklerini firma sahipleri ile paylaştı.