Polonya Tekstil ve Hammaddeleri Sektörü Ticaret Heyeti Hakkında

Polonya Tekstil ve Hammaddeleri Sektörü Ticaret Heyeti Hakkında

Sayın Üyemiz;

Polonya’nın Lodz kentine gerçekleştirilmesi planlanan Tekstil ve Hammaddeleri Sektörü Ticaret Heyeti başvurumuz Bakanlığımız tarafından onaylanmış olup taslak heyet programı ekte bilgilerinize sunulmaktadır. 25 – 27 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan Polonya Sektörel Ticaret Heyeti’ne başvuru yapmak isteyen firmalarımızın en geç 15 Şubat 2018 tarihine kadar [email protected] adresine aşağıda istenen bilgileri iletmesi hususu önemle rica olunur.

  1. Ekte yer alan EK C – 3 Formu ve Sözleşme’nin ilgili alanları doldurularak imzalı-kaşeli olarak evrak aslının Kurumumuza iletilmesi gerekmektedir.
  2. Aşağıda yer alan Hesap numarasına her katılımcı için 845 EURO ödeme gerçekleştirilmesi ve ödeme dekontunun iletilmesi gerekmektedir. (EURO döviz hesabıdır)
  3. Heyet katılımcı kişilerin Ad-Soyad ve iletişim bilgilerinin iletilmesi gerekmektedir. (Firma başına devlet destekleri 2 kişiyle sınırlıdır) (Katılımcının başvurulan Firmanın SGK’lı Personeli olması gerekmektedir.)
  4. Ekte yer alan Katalog Bilgisi ve B2B Firma Bilgi Formlarının İngilizce olarak eksiksiz doldurulması gerekmektedir. (Firma eşleşmeleri bu formlar dikkate alınarak yapılacağı için formlar eksiksiz doldurulmalıdır)
  5. Aşağıda yer alan görsellerin iletilmesi gerekmektedir (kaliteli ve yüksek çözünürlüklü olması önem arz etmektedir.)
  • 1 firma vektörel logosu
  • En az 2 ürün fotoğrafı
  • Üretim tesisinin en az 1 adet içerden fotoğrafı
  • Fabrikanın ya da şirketin en az 1 adet dışardan fotoğrafı

    İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB Hesap Numarası):

  • 00158 0480 1425 5376
  • EUR  TR32 0001 5001 5804 8014 2553 76

Saygılarımızla