Özel Nitelikli Alım Heyeti Duyurusu (ABD)

Özel Nitelikli Alım Heyeti Duyurusu (ABD)

Sayın Üyemiz;

  Bilindiği üzere, Ticaret Bakanlığı koordinasyonu ve Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin organizasyonuyla, uluslararası ve yerel zincir mağazaların, büyük ithalatçı firmaların, önemli kamu şirketlerinin/kuruluşlarının üst düzey yöneticileri ile alım heyeti programları düzenlenmektedir.

  Ticaret Bakanlığı’ndan alınan bir yazıda Vaşington Ticaret Müşavirliği’nin “Pem-America”  firmasına yönelik özel nitelikli alım heyeti düzenlenmesi talebi bildirilmiştir. Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) yerleşik bir firma olan Pem-America’nın, ülkemizden “nevresim takımı, çarşaf, havlu ve masa örtüsü” ürünlerini talep ettikleri bildirilmektedir.

Bu kapsamda, ABD’den gelecek “Pem-America” firmasına yönelik Özel Nitelikli Alım Heyeti düzenlenecektir. Bahse konu faaliyet çerçevesinde, anılan firma temsilcileriyle 04 Şubat 2020 tarihinde, Dış Ticaret Kompleksinde yapılacak olan

•    Nevresim takımı, 
•    Çarşaf,
•    Havlu,
•    Masa örtüsü,

     ürünlerine ilişkin ikili iş görüşmelerinde yer almak isteyen firmalarımızın, ekteki formu doldurarak 27 Ocak 2020 tarihinde mesai bitimine kadar ‪[email protected]‬‬‬‬‬‬ adresine göndermeleri gerekmektedir.

Önemli Not: Firmalarımızın Alım Heyetine katılım talebi, Pem-America yetkililerine Genel Sekreterliğimiz tarafından iletilecektir. Pem-America firmasının görüşmeye karar verdiği üyelerimiz ile program hakkında tekrar iletişime geçilecektir. Katılım sağlamak isteyen firmalarımız seçtikleri 5 adet ürünün görsellerini, özellikleri ile iletmelidir.

Ek-1: Başvuru Formu.

Not: Pem-America, yüksek kaliteli yumuşak ev tekstil ürünlerinin ABD’deki önemli tedarikçileri arasındadır. Detaylı bilgiye http://pemam.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.