MESİAD YÖNETİM KURULU’NDAN İTHİB’E ZİYARET

MESİAD YÖNETİM KURULU’NDAN İTHİB’E ZİYARET

 

İTHİB Başkanı Ahmet Öksüz, 3 Kasım 2021 tarihinde MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Kap ve MESİAD Yönetim Kurulu üyelerini ağırladı. İTHİB Yönetim Kurulu Üyeleri Vehbi Canpolat, Natan Yakuppur ve Muammer Akçay'ın da yer aldığı toplantıda Merter'in sektör içindeki konumu ve güncel gelişmeler değerlendirildi.

İTHİB Başkanı Ahmet Öksüz, tekstil ve hammaddeleri sektörünün mevcut durumunu değerlendirerek, olası fırsatları işaret etti. Merter'in geçmişten bugüne sektör için özel bir önemi olduğuna dikkat çeken Öksüz, MESİAD ile Merter'de sektörün daha da güçlendirilebileceği belirtti. MESİAD Başkanı Ekrem Kap, üyelerinin çoğunun İTHİB üyesi olduğunu işaret ederek, atılacak adımların ortak olduğunu ve çalışmaların bir arada yürütüldüğünü vurguladı.

Ekrem Kap ve MESİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, son dönemde üyelerinden gelen talepleri paylaşan MESİAD'ın yeni yapılanması kapsamında yapılan dijitalleşme çalışmalarına ilişkin bilgiler paylaştı. Ahmet Öksüz, MESİAD ile her alanda iş birliğine açık olduklarını belirterek, yeni MESİAD Yönetimine başarı dileklerinde bulundu.