KONFEKSİYON YAN SANAYİ URGE KÜMESİ YENİ DÖNEM YOL HARİTASINI ÇİZDİ

KONFEKSİYON YAN SANAYİ URGE KÜMESİ YENİ DÖNEM YOL HARİTASINI ÇİZDİ

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) tarafından yürütülen Konfeksiyon Yan Sanayi URGE firmaları yeni dönem faaliyetlerini değerlendirmek üzere bir araya geldi. 5 Kasım tarihinde gerçekleştirilen toplantı firmaların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

 

İTHİB Yönetim Kurulu Üyesi Osman Ege ve Konfeksiyon Yan Sanayicileri Derneği (KYSD) Başkanı Murat Özpehlivan’ın katılımlarıyla gerçekleşen toplantıda, 2019 yılında faaliyetlerine başlayan kümenin yeni dönem faaliyetleri değerlendirildi. 2020 yılında düzenlenen eğitim faaliyetleri, müşteri veri tabanlı ülke raporları, hedef ülke analiz çalışmaları ile verimli bir süreç geçirildiği değerlendirilirken; pandemi sebebiyle fiziki faaliyetlerin yapılamadığı ve sürecin benzer bir şekilde eğitim ve danışmanlık faaliyetleri ile değerlendirilebileceği ifade edildi. Firmalar, dijitalleşmenin önemini vurgulayarak, bu alanda çalışmaların yoğunlaştırılabileceğini ve bu bağlamda sanal heyet çalışmaları yapılması gerektiğini vurguladı.

 

Toplantıda KYSD’nin bu sene 5.’sini sanal ortamda düzenlediği ve 17-19 Kasım’da gerçekleşecek Tekstil Aksesuarları Fuarı çalışmaları hakkında bilgi verildi.

 

5. Tekstil Aksesuarları Trend ve İnovasyon Sanal Fuarına ilişkin ayrıntılı bilgi için: https://www.trendinovasyon.com/