Kızılay İle Dev İşbirliği

Kızılay İle Dev İşbirliği

25 Kasım 2019 tarihinde Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öksüz, İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gültepe, İTHİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şişman ve Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan’ın katılımlarıyla Kızılay ile gerçekleştirilecek işbirliği üzerine bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Kızılay Başkanı Kerem Kınık, Kızılay’ın ihtiyaç duyduğu her an TİM, İTHİB ve İHKİB’in anında reaksiyon göstererek Kızılay’ın yanında olduğunu ifade etti. 2016 yılında İTHİB tarafından Kızılay işbirliği ile Halep için gerçekleştirilen yardım kampanyasını hatırlatan Kerem Kınık, zaman zaman İhracatçı Birlikleri ile birlikte gerçekleştirilen kan bağışı kampanyaları ve yakın zaman önce TİM tarafından gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekatı'na sınırı olan bölgelerde yaşayan vatandaşlarımıza insani yardım sağlamak amacıyla başlatılan yardımlar için ayrı ayrı teşekkür etti.

İTHİB ve İHKİB işbirliği ile Kızılay arasında gerçekleşecek işbirliğinin 2020 yılında hayata geçmesinin öngörüldüğünü ifade eden Kınık, toplantı sonunda İTHİB’in Kızılay’a sağlamış olduğu desteklerden dolayı İTHİB Başkanı Ahmet Öksüz’e bir plaket takdim etti.