İTÜ Tekstil Mühendisliği Öğrencilerinden İTHİB’e Ziyaret

İTÜ Tekstil Mühendisliği Öğrencilerinden İTHİB’e Ziyaret

29 Kasım 2019 tarihinde İTÜ Tekstil Mühendisliği Kulübü öğrencileri İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB)’ne bir ziyaret gerçekleştirerek İTHİB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öksüz ile görüş alışverişinde bulundular.

İTHİB Yönetim Kurulu Başkanı Öksüz, ziyaretleri için öğrencilere teşekkür ederek, beşerî sermayeye yapılan yatırımın en önemli yatırım olduğunu ifade etti. Öksüz, gerçekleştirilen burs projesinin yanında uygulamalı eğitimle de tekstil mühendisliğinin niteliğini bir adım ileriye taşımayı hedeflediklerinin altını çizdi. Öğrenciler gerçekleştirdikleri stajlarının niteliğinin artırılması için İTHİB’den destek talep ederken, İTHİB Başkanı Ahmet Öksüz’den yeni dönem eğitim projeleri hakkında bilgi aldılar.

Tekstil Mühendisliği algısının yükseltilmesi amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili İTHİB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öksüz’e teşekkür eden öğrenciler, gerçekleştirilen çalışmanın hali hazırda okuyan öğrencilere de çok önemli bir motivasyon kaynağı olduğunu ifade ettiler.