İTKİB - Marmara Üniversitesi Ar-Ge Merkezi’nde Akademisyenlerle Bir Araya Gelindi

İTKİB - Marmara Üniversitesi Ar-Ge Merkezi’nde Akademisyenlerle Bir Araya Gelindi

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öksüz, İTHİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şişman ve İTHİB Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Gülle 27 Mayıs 2019 tarihinde İTKİB - Marmara Üniversitesi Ar-Ge Merkezine bir ziyaret gerçekleştirerek akademisyenlerle bir araya geldiler.

Ar-Ge merkezi laboratuvarlarını yerinde inceleyen Ahmet Öksüz ve Yönetim Kurulu üyeleri, gerçekleştirilen ziyaret sonrası Tekstil Mühendisliği bölümü akademisyenleriyle toplantıda bir araya geldi. Marmara Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümünde yer alan tüm akademisyenlerin yer aldığı toplantıda Ahmet Öksüz, tekstil ve hammaddeleri sektörünün nitelikli tekstil mühendislerine olan ihtiyacını yineleyerek; İTHİB olarak üniversite – sanayi iş birliği çerçevesinde somut her projeye destek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. 

Gerçekleştirilen toplantıda Marmara Üniversitesi Tekstil Mühendisliği bölümünde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi alınarak, İTHİB – Marmara Üniversitesi arasında tesis edilebilecek ortak projelere ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.