İTHİB’den Yeni MÜSİAD Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyareti

İTHİB’den Yeni MÜSİAD Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyareti

25 Temmuz 2017 tarihinde İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı İsmail Gülle, İTHİB Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan bir heyet ile, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)’ne ziyaret gerçekleştirdi.

İTHİB Başkanı İsmail Gülle, Haziran ayında seçilen yeni MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun dileklerini paylaşırken, yeni dönemde iki kurum arasındaki koordinasyonun daha kuvvetli olması gerekliliğini vurguladı. Türkiye’nin üretimini ve ihracatını temsil eden sektör temsilcileri olarak, sektörlerin yaşadığı problemleri anlatmak için değil; problemlere çözüm bulmak için hareket edilmesi gerektiğine dikkat çeken Gülle, Sivil Toplum Kuruluşlarının ortak projelerle ve sektör buluşmaları ile bir araya gelmesinin Türkiye ekonomisine son derece olumlu yansımaları olacağını belirtti.

MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan ise İTHİB Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle ve beraberindeki heyete gerçekleştirdikleri ziyaret için teşekkür ederek, Türkiye’nin tüketim ekonomisinden üretim ekonomisine geçmesi gerektiğini; bunun için de sektör temsilcilerinin sık sık bir araya gelerek fikir teatisinde bulunması gerektiğini vurguladı.

Gerçekleştirilen ziyaretin sonunda İTHİB Başkanı İsmail Gülle ve beraberindeki heyet, İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği adına MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan’a günün anısına plaket taktim ettiler.