İTHİB Yönetim Kurulundan Eximbank' a Ziyaret

İTHİB Yönetim Kurulundan Eximbank' a Ziyaret

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öksüz, İTHİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Fatih Bilici ile Ahmet Şişman ve İTHİB Yönetim Kurulu Üyeleri Vehbi Canpolat, Mustafa Denizer, Natan Yakuppur, Muammer Akçay ve Ali Sami Aydın’dan oluşan bir heyet 12 Kasım 2019 tarihinde Türk Eximbank Genel Müdürü Ali Güney’i makamlarında ziyaret etti.

Ziyaret Kapsamında İTHİB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öksüz’ün Eximbank Genel Müdürü Ali Güney’e yeni görevinde başarılar dilediği toplantıda, Eximbank kaynaklarınının en verimli şekilde kullanılabilmesini teminen tekstil ve hammaddeleri sektörü ihracatını arttırmaya yönelik geliştirilebilecek projeler hakkında Ali Güney ile fikir alışverişinde bulundu. İTHİB Başkanı Ahmet Öksüz gerçekleştirilen toplantıda, bahse konu projelerin Eximbank finansmanı ile yapılabilmesi durumunda tekstil sektörü ve Türkiye'nin üretim gücüne katkılarının çok yüksek olacağını vurguladı. Eximbank Genel Müdürü Ali Güney toplantıda, Eximbank’ı Türkiye ihracat ailesinin bir parçası olarak konumlandırdıklarını ifade ederken, ihracatı destekleyici yeni uygulamaları ve projeleri hakkında İTHİB Yönetim Kurulu Üyelerine bilgi verdi.

Toplantı sonunda günün anısına İTHİB Başkanı Ahmet Öksüz tarafından, Eximbank Genel Müdürü Ali Güney’e günün anısına bir plaket takdim edildi.