İTHİB İstanbul Uluslararası Kumaş Tasarım Yarışması Finalistleri Adana’da

İTHİB İstanbul Uluslararası Kumaş Tasarım Yarışması Finalistleri Adana’da

İTHİB İstanbul Uluslararası Kumaş Tasarım Yarışmasının 2018 ve 2019 yılı finalistleri, 16 Aralık tarihinde, İTHİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Bilici’nin ev sahipliğinde Adana’da buluştular.

Yarışma Jüri Başkanı Fatih Bilici, Türkiye’nin ilk ve tek Uluslararası Kumaş Tasarım Yarışması’nın genç yetenekleri desteklemek ve sektöre kazandırmak amacıyla düzenlendiğini, ilginin her geçen yıl arttığını ve tasarımcıların kazandıkları perspektif sayesinde Türkiye’nin tasarım alanında rekabetçi avantaja sahip olacağını dile getirdi. Yarışmanın başından sonuna tüm süreçlerinde yer alan İTHİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Bilici sadece dereceye giren üç finalistimizin değil; tüm finalistlerimizin ilerleyen tarihlerde tasarımlarıyla sektörümüze ve Türkiye ekonomisine değer katacağını vurguladı.

 Yarışmamızın 2018 ve 2019 yılı finalistlerinin son çalışmalarının ve kariyerlerinin değerlendirildiği toplantı, gelecek yıllarda düzenlenecek olan yarışmalara yönelik fikir alışverişlerinin ardından son buldu.