INTERIOR LIFESTYLE LIVING FUARI Milli Katılım Duyurusu

INTERIOR LIFESTYLE LIVING FUARI Milli Katılım Duyurusu

SAYIN ÜYEMİZ

Birliğimiz, Japonya’nın Tokyo şehrinde 20-22 Kasım 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan INTERIOR LIFESTYLE LIVING fuarına yönelik olarak milli katılım organizasyonu düzenlemektedir.

Bu çerçevede, fuara milli katılım organizasyonu dâhilinde yer almak isteyen firmalarımızın 29 Temmuz 2019 Pazartesi günü mesai bitimine kadar:

  1. Metrekare talepleri ve fuarla ilgili temsilcilerinin irtibat bilgilerini içeren ekli dilekçe ile başvurmaları,
  2. Fuar kayıt işlemlerini online olarak gerçekleştirerek, fuar katılım sözleşmesi aslını yetkili imza ve kaşeli şekilde Tekstil Fuarlar Şubesi’ne ulaştırmaları,
  3. Aşağıda detayları yazılı banka hesabına 2.000,00 Avro ön ödemeyi yapmaları ve dekontunu e-posta ile göndermeleri gerekmektedir.

Alınan talepler firmalarımızın başvuru tarihi sıralamasıyla fuar idaresine iletilecek olup katılımları onaylanan firmalarımız milli katılım listesine dâhil edilecek ve yer kirası ödemeleri Birliğimiz tarafından fuar idaresine yapılacaktır.

Fuar milli katılım bedeli yer kirası, stand inşaatı ve nakliye dahil 590 Avro/m2 olup, firma başına 9 m2 ve katları şeklinde standart stand büyüklüğü uygulaması bulunmaktadır. İlave mobilya, dekorasyon ve ikram giderleri katılımcının sorumluluğundadır.

İTHİB BANKA HESAP BİLGİLERİ:

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği
Vakıflar Bankası, Güneşli Ticari Şubesi, Avro Hesabı

IBAN: TR32 0001 5001 5804 8014 2553 76

Ekler:
1- Başvuru dilekçesi (1 sayfa) indirmek için tıklayınız.
2- Fuar duyurusunu  indirmek için tıklayınız.