Asrın İşadamları Derneği (Asriad) İTHİB’i Ziyaret Etti

Asrın İşadamları Derneği (Asriad) İTHİB’i Ziyaret Etti

ASRIN İşadamları Derneği (ASRİAD) Genel Başkanı Adnan Danışman ve beraberindeki heyet 16 Temmuz 2018 tarihinde İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB)’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.  İTHİB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öksüz ve İTHİB Yönetim Kurulu Üyesi Vehbi Canpolat’ın iştirak ettiği ziyarette güncel ihracat rakamları değerlendirilerek Kurumların işbirliğine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda İTHİB Başkanı Ahmet Öksüz’ün yeni açıklanan cari açık rakamlarına ilişkin yaptığı değerlendirmede; Türkiye’nin üretim ve ihracat esaslı büyüme stratejisi izlemesi gerektiğini, bu kapsamda paydaşlarla ortak sektör projeleri üretilmesi gerektiğini ifade etti. İTHİB Başkanı Ahmet Öksüz toplantının devamında; Türkiye’nin kapsamlı bir tekstil fuarına ihtiyacı olduğunu belirtti. ASRİAD Genel Başkanı Adnan Danışman ise konuşmasında İTHİB’in düzenlemiş olduğu ticaret heyetleri, seminer ve projelerde aktif rol almak istediklerini ifade ederek, kurumlararası işbirliğinin arttırılması için girişimlerde bulunulması gerektiğinin altını çizdi.

Ziyaret sonunda ASRİAD Genel Başkanı Adnan Danışman günün anısına İTHİB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öksüz’e bir plaket takdim etti.